Võimalik soetada dermatoloogiliselt testitud dekoratiivkosmeetikat ning proovida uudset naha- ja kehadiagnostikat.

Apotheka kaubamärgi all tegutseva Terve Pere Apteegi juhataja Kadri Tammepuu sõnul on uuendused lähtunud apteegi külastajate ootustest ja uutest tehnoloogilistest võimalustest: „Järjest enam pöördutakse apteeki nõu saamiseks üldist tervist ja eluviisi puudutavates küsimustes, alates kaalu langetamisest ja seksuaaltervisest kuni ilutoodeteni välja. Apteekrist on lisaks ravimispetsialistile saanud tervisekonsultant, kes pakub lahendusi, mis hoiab inimesed tervemate ja kokkuvõttes õnnelikumatena.“

Üks põnevamaid muutusi, mida külastajad retseptiravimite osakonnas märkavad, on apteekri koostöö Eestis ainulaadse, Saksamaal saabunud apteegirobotiga. Robot leiab 6-8 sekundiga kliendile vajalikud tooted ja edastab need apteekrile.

„Roboti suurim teene ongi see, et varem ravimi otsimisele kulunud aja saame nüüd segamatult kliendi nõustamisele pühendada,“ selgitas Kadri Tammepuu.

Robotmehest on kiiresti saanud asendamatu kaastöötaja, nii on Apotheka on välja kuulutanud nimekonkursi, kus kõik huvilised saavad kaasa aidata talle nime valimisel. Konkursil osalemise reeglid leiab www.apotheka.ee lehelt.

Apotheka kaubamärgi all tegutseb Eestis 170 apteeki, lisaks on kliendil võimalik kasutada ka netiapteegi keskkonda.